Bil Polering på din adresse

Vi dækker hele landet

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Vælg mellem vores populære pakker

Man polish a car in a garage

Budget polering

En grundig, udvendig vask af bilen samt en 1-trins polering, der får lakken til at fremstå flot, glat og skinnende.

Book tid
polishing of car

Luksus polering

En grundig, udvendig vask af bilen samt 2-trins polering, der kommer i dybden og fjerner de lidt mere tydelige vaskehalsridser.

Book tid
Male person with polishing machine cleans car hood

Gold polering

En grundig vask af bilen både indvendig og udvendig samt en 3-trins polering, der få din bil til at se ud som ny.

Book tid
all devices web

STEAMDANMARK TIL DIN ADRESSE

Hjemmevask

Vi kører ud til dig, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvor du befinder dig og hvornår du har tid til din næste vask.

Rabatordning

Vi sætter stor pris på trofaste kunder, som vender tilbage uge efter eller måned efter måned, derfor tilbyder vi rabatter.

Miljøvenligt

Vores dampmetode sparer på vandforbruget. En liter vand forvandles til 2.000 liter tørdamp.

Døgnåbent

Vi er altid klar til at hjælpe med din næste klargøring – stor som lille.

København og omegn

Nordsjælland afdeling

Vestsjælland afdeling

Sydsjælland afdeling

Sådan virker det

Bestil på 1 min.

Fortæl os kort hvad din opgave består af, så vi kan forberede os.

Vi kommer ud til dig

Vi aftaler en dag, hvor vores steammand vil komme ud til dig.

Din bil vil køre som en drøm

Tilbage er der kun at nyde en skinnende bil og et perfekt udført job.

Professionel og mobil polering af biler i København og omegn

Er lakken begyndt at falme på din bil? Er der kommet mærker efter fugleklatter? Eller kan du se svirvelmærker?
Det er desværre umuligt at undgå falmende og krakelerende lak samt ridser på bilen over tid. Derfor kan en polering af din bil være en god investering, da det genskaber den flotte og skinnende lak på bilen.
Uanset hvor gammel din bil er, vil den have rigtig godt af en polering. For selv nye biler har svært ved at undgå at få ridser – især hvis du er en glad bruger af vaskehaller. Foretrækker du derfor at køre rundt i en altid flot og skinnende bil, er det kun fordelagtigt at få lakken vedligeholdt af Steam Danmark.

Pift bilen op med en polering hjemme hos dig

Vil du gerne gøre noget ekstra godt for din bil og friske den op, gør vi det nemt for dig. Vi tilbyder nemlig at køre ud til dig på din hjemmeadresse eller din arbejdsplads. Du behøver derfor ikke sætte ekstra tid af til polering af din bil, da vi kommer, når du ønsker det.
Det kan vi, fordi vi har en servicevogn med alt det udstyr, vi har brug for. Vi kan derfor også sørge for, at der ikke er noget snavs eller andet på din bil, der kan gøre skade på lakken, inden vi giver den en polering.
Inden vi går i gang med poleringen, giver vi derfor bilen en komplet klargøring udvendigt. Her fjerner vi skidt, olie, tjære og andet, der kan have sat sig fast på lakken. Når det er gjort, giver vi en grundig polering i alle hjørner og kanter, så du igen har en bil, der ser skinnende ud.

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamdanmark``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMDANMARK ER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamdanmark har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vi rådgiver inden polering af bilen

Er du ikke helt sikker på, hvor omfattende en polering, din bil har brug for? Så giver vi dig gerne professionel rådgivning inden ud fra vores erfaring og viden på området. Du er meget velkommen til at ringe til os og forklare nærmere om lakkens tilstand eller sende os nærbilleder, så vi kan vurdere, hvad din bil har bedst af.

Vi ønsker at levere så godt et resultat som overhovedet muligt. Derfor bruger vi gerne lidt ekstra tid på at sætte os ind i opgaven, så vi er helt sikre på, at din bil efterfølgende ser så godt ud, som den overhovedet kan.

Når vi polerer din bil, bruger vi altid de mest effektive og anerkendte produkter samt de bedste maskiner og udstyr. Du er derfor garanteret en polering af meget høj kvalitet, når du benytter dig af vores service.

Få en god pris på polering af din bil

Når vi kender til omfanget af poleringen af din bil, beregner vi gerne et tilbud til dig. Alt du skal gøre er bare at kontakte os over telefon eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi enten tilbage med uddybende spørgsmål eller en skræddersyet pris, der passer til netop dig og din bils behov.

Når du får en pris, er det med alle udgifter indregnet. Du kan derfor trygt regne med den pris, du får på opgaven.

Vi er klar til at køre ud til dig og forkæle din bil – så kontakt os gerne i dag!

KONTAKT OS

Ring til os på

+4530205855

Send en mail på

info@steamdanmark.dk

Find os her

Sydmarken 30, 2860 Søborg

Svanemærket – pas på miljøet

Vores virksomhedspolitik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

svanemaerket